Thai massage frederiksberg dyb hals

thai massage frederiksberg dyb hals

gav mig selv lov til at ikke være den stærke. Det tog lidt tid at komme ned i kroppen, fordi jeg er i mit hoved jeg var splittet mellem krop og hoved. Jeg kan kun anbefale at give dig selv den gave i et længere forløb på 5 eller 10 gange hos Oliver, for det tager tid og jeg er ikke færdig endnu, er på vej, men er kommet dybere og tættere på mig. Jeg har en sitrende følelse og gennemstrømning og cirkulation i min krop. Det blev tydeligt hvor meget jeg har brug for. Det er super dejligt at være i Oliver's nærvær, kærlighed og kyndige og magiske hænder. Det var også tilladt at vise følelser, da jeg kom i dybere kontakt med mit hjerte og min længsel og min forbindelse til mig selv og alt. Jeg oplever at mit hjerte åbner sig endnu mere, som en lotus der tage imod solens lys.

Ungarn by Kenn: Thai massage frederiksberg dyb hals

Jeg har været modig, at komme her i en 10 turs behandlingsforløb hos Oliver. Jeg gav mig ikke lov til at fla. Samtalen inden var meget beroligende og tillidsvækkende. Tilslut kunne jeg mærke, ro, kærlighed i mit indre, jeg blev mødt med kærlighed fra Oliver og blev åbnet op til mit indrebarn, som kræver meget omsorg, omfavnelse og kærlighed. Han levede fyldt op til det han skriver og udtrykker om at ville hjælpe det enkelte menneske i deres process hvor man er lige. Jeg følte at jeg gav Oliver plads til at komme dybere og dybere ind i min yoni. Jeg er en glad og en smule oplyst kvinde, Margrethe 3". En meget let, centrerede Suzanne, som godt ved hvad målet er, men ved ikke hvordan jeg kommer derhen.

Thai massage frederiksberg dyb hals - The Web Verification Company

Jeg er en dejlig og afslappet og lettet kvinde der har sluppet flere spændinger end jeg turde håbe på i mit bækkendbund og nakke. Jeg synes jeg har drømt, jeg føler jeg har været dybt nede og samtidig været opmærksom på mit åndedræt. Oliver er et behageligt menneske, har hjertet på rette sted, og god mission Oliver har startet! Oliver er en rigtig behagelig, fornuftig og klog behandler, jeg ved meget om mennesker og Oliver søger ikke det ydre og mange andre folk søger det ydre. Tak fordi jeg får chancen til at kunne blive hel og kunne hjælpe andre i deres rejse ved at gå forrest selv. Under vejs støttede Oliver mig i min vejrtrækning, jeg følte han var meget opmærksom på mig, mine reaktioner, mine energier og den proces, som gik igang. Oliver har så mange andre ting som man ikke kan uddanne sig til, det er lært ved at gå i livets skole og den visdom og klarhed er også med til at supplere helheden på behandlingerne.

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *